Koncerti

Aleksandra Kovač – 15. decembra u Domu Sindikata

Aleksandra Kovač je pevačica, kompozitor, tekstopisac, aranžer i producent. Svoj prvi samostalni album, 'Med i mleko', objavila je 2006. godine. Iste godine je dobila regionalnu evropsku muzičku nagradu MTV EMA za "Best Adria Act".

Na koncertu Aleksandre Kovač, koji će biti održan u sredu 15. decembra u Domu sindikata očekuje Vas: 10 muzičara na sceni, specijalni gosti, i pesme sa MTV nagradjenog albuma "Med i Mleko", "U mojoj sobi", "You and me", i "K2". Karte za koncert su u prodaji na biletarnici Doma Sindikata.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend