Koncerti

Amy Winehouse 18. juna na Kalemegdanu

Amy Winehouse će svoj prvi beogradski koncert održati 18. juna na Kalemegdanu.

Jedini nastup poznate pevačice u ovom delu Evrope biće upravo u Beogardu, pa se očekuje dolazak njenih fanova iz okolnih zemalja.

Posle skoro dvogodišnje pauze, Amy Winehouse se vratila na muzičku scenu. Iako je bilo najavljeno da će već predstaviti neke od svojih novih pesama, pevačica je na koncertima ove godine uradila samo nekoliko odličnih obrada.

"Novi album će biti vrlo sličan prethodnom. Biće puno pesama koje podsećaju na one koje su ranije mogle da se nađu u džuboksovima" najavila je Amy, kojoj će ovo biti drugi pokušaj da snimi treći album, i to u njenom prepoznatljivom soul-r’n’b džez stilu.

Malo ko je uspeo u savremenoj muzici da ostavi tako veliki trag kao Amy Winehouse. I tako brzo. Trebalo je da se samo pojavi singl "Rehab" i da njeno ime bude poznato čitavom svetu. Mršavica, sa tetovažama na svakom delu tela, sa ogromnom punđom na vrhu glave, previše alajnera na očima, uz autentičan glas, prodala je svoj drugi album "Back to Black" u skoro 11 miliona primeraka.

To je 18. album po prodaji svih vremena u Britaniji. A doneo joj je i pet „Gremija". Iako je album izdat pre skoro pet godina, Amy je uspela da ostane u žiži interesovanja kako medija, tako i publike, koja sa nestrpljenjem čeka njene nove pesme.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend