Koncerti

Andrea Bocelli u Kombank Areni 10. maja

Poznati italijanski tenor Andrea Bocelli održaće koncert u Kombank Areni 10. maja iduće godine. Nakon uspešnog koncerta u Areni u oktobru 2005. godine, u kome je učestvovala i Beogradska filharmonija, Bočeli je odlučio da se vrati pred srpsku publiku.

Bocelli je objavio više od 30 albuma koji su rasprodati u 75 miliona primeraka širom sveta. Nastupao je na najpoznatijim scenama, a njegov mentor na početku karijere bio je Pavaroti.

Snimio je brojne duete sa svetskim zvezdama. Pesma sa Celin Dion „The Prayer“ donela mu je priznanje Zlatni globus, a bila je nominovana i za Oskara.

Njegovo ime našlo se i u Ginisovoj knjizi rekorda za najprodavanije albume na američkoj listi klasičnih muzičkih izdanja, da bi u martu 2010. godine dobio i svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, kao jedan od retkih italijanskih umetnika kojima je pripala ova čast.

Karte za koncert se kreću od 4.500 do 20.000 dinara i mogu se kupiti od petka, 12. oktobra u “Eventimu”, “Bilet servisu”, Domu omladine, tržnom centru “Ušće” i na blagajni “Arene”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend