Koncerti

Beyonce 15. aprila u Beogradu

Jedna od najvećih svetskih zvezda, Beyonce Knowles, održaće svoj prvi koncert u Beogradu 15. aprila.

Američka ritam i bluz pevačica Beyonce, održaće svoj prvi koncert u Beogradu 15. aprila 2013. godine, u Kombank areni, koju je njen tim zakupio na tri dana.

Zanimljiv je podatak da će pevačica započeti svetsku turneju upravo u srpskoj prestonici. O njenoj profesionalnosti svedoči i podatak da je zakupila Arenu na čak tri dana, kako bi održala probe 13. i 14. aprila.

Fanovi mogu da posete Beyhive Blog na sajtu www.beyonce.com i osvoje ekskluzivni sadržaj, nabave karte u pretprodaji, VIP pakete i dr. 2700, 3900, 4500, 5500 i 5900 dinara. Za članove fan kluba biće u prodaji od srede, 6. februara (od 16h) preko sajta www.beyonce.com. Ulaznice u pretprodaji od petka, 8. februara moći će da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Kombank Arena, Bilet Centar Beograda, Dom Omladine i Ušće Shopping centar kao i preko sajta www.eventim.rs Na svim prodajnim mestima, ulaznice će biti moguće nabaviti od 11. februara.

Detaljna lista turneje kao i informacije o prodaji ulaznica na svim teritorijama, dostupna je na www.beyonce.com

Organizatori koncerta u Beogradu su Adria Entertainment i Arena Beograd. Globalni pokrovitelj koncerta je PepsiCo.

Inače koncerte Beyonce Knowles odlikuju spektakularni scenski nastupi sa profesionalnim igračkim grupama. Tokom solo karijere, supruga repera Jay-Zja izdala je četiri albuma.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend