Koncerti

BG sindikat u Areni 28. aprila

Posle više od šest godina od svog poslednjeg beogradskog koncerta, grupa Beogradski Sindika u subotu 28. aprila od 20h nastupiće u Beogradskoj areni.

Od objavljivanja svog trećeg albuma (“Diskretni heroji”, jun 2010. godine), koji je putem sajta www.beogradskisindikat.com do sada besplatno preuzelo više od milion ljudi, grupa i pored interesovanja publike, nije imala mnogo prilike da nastupa.

“Predstojeći koncert biće idealna prilika da svi ljudi osete prepoznatljivu sindikalnu atmosferu, tim pre što će višesatni nastup ovaj put biti pojačan izvanrednim tehničkim uslovima, probranim gostima i specijalnim iznenađenjima, piše u najavi koncerta“

Grupa Beogradski Sindikat nastala je 21.marta 1999. godine kada su na prvom zajedničkom koncertu nastupili grupa T.U.M.Z. i Red zmaja, i EmSi Fleksa, a taj dan članovi grupe slave kao rođendan Beogradskog Sindikata.

Debi album “Bssst…Tišinčina!”, objavljen je 2001. godine, za njim je sledilo objavljivanje single “Govedina”, a u novembru 2002. godine nakon koncerta beogradskom SKC-u grupe kreće na prvu turneju po Srbiji.

U Leto 2005. godine, bend osniva sopstvenu izdavačku kuću “Prohibicija” i objavlljuje drugi album “Svi zajedno”,a u martu 2006. godine, nastupa pred rasprodatom, prepunom velikom salom Doma omladine u Beogradu.

U septembru 2006. godine, objavljuju pesmu “Mi smo ta ekipa”, zvaničnu navijačku himne Vaterpolo reprezentacije Srbije,a u decembar 2006. godine, objavljuju singl “Oni su”, od koga je kompletan prihod bio namenjen fondu za izgradnje sigurne kuće za žrtve nasilja u porodici.

U junu 2010. godine, bend objavljuje treći album “Diskretni heroji” kao besplatno internet izdanje, a u maju 2011. godine, nastupaju na banjalučkom Kaštelu pred 4.000 posetilaca, što im je do tada najveći koncert u karijeri.

Organizator koncerta je Music Star Production, a karte, po ceni od 1.200 (parter) i 1.500 (tribine) naći će se u prodaji od srede, 22. februara, na prodajnim mestima Kard servisa, Tiket lajna i Eventima, kao i putem njihovih sajtova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend