Koncerti

Blur stiže 2013. u Budimpeštu

Čuveni sastav Blur predvođen Dejmonom Albarnom nastupiće na narednom Sziget festivalu koji se od 5. do 12. avgusta 2013. godine održava u Budimpešti.

“Svaki koncert narednog leta biće veoma poseban i ne možemo dočekati da izađemo na scenu i sviramo za naše divne fanove koje nismo videli dugo vremena”, kazali su članovi benda koji je početkom godine dobio specijalno BRIT priznanje za doprinos muzici.

Iako su najavljivali da će se nakon nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu razići, članovi benda odlučili su da ponovo udruže sbage i održe još nekoliko koncerata. Nastup u Budimpešti za sada je jedini potvrđeni u našem okruženju.

Bend Blur postao je poznat tokom devedesetih godina prošle decenije sa albumima “Parklife” i “The Great Escape” i hitovima “Girls & Boys”, “Country House”, “Song 2”, “End Of A Century”, “To The End” i “Beetlebum”.

Tokom 2009. godine bend se okupio i održao dva legendarna koncerta u londonskom Hajd parku kao i čuveni nastup na festivalu “Glastonbury”.

Ove godine, u susret Olimpijadi, objavili su dve nove pesme “The Puritan“ and “Under The Westway” a da bi obeležili 21 godinu od objavljivanja prvog albuma, objavili su sva svoja izdanja pod nazivom “Blur 21: The Box”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend