Koncerti

Carl Cox ponovo dolazi u Beograd

Jedan od najpopularnijih svetski disk džokeja svih vremena Carl Cox u subotu 28. aprila ponovo će nestupiti u Bogradu, ovoga puta u Belexpocentru.

Legendarni britanski disk džokej i producent dolazi u Beograd posle nepunih osam godina od svog poslednjeg nastupa na „Urban Experience“ festivalu. Avalon produkcija u saradnji sa etiketom „Intec Digital“, koju je Cox osnovao pre 14 godina, organizuje njegovo gostovanje kao nastup sa ograničenim kapacitetom, na kome će Cox predstaviti aktuelni studijski album „All Roads Lead To The Dancefloor“.

„Jedini ovogodišnji nastup u Srbiji biće ujedno prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera „Revolution“ žurki koje Carl Cox organizuje na Ibici već punih deset godina“, saopštili su organizatori.

Carl Cox sa aktuelnim albumom predstavlja i novi USB format albuma koji se konstantno putem Interneta ažurira sa novim sadržajem, bilo da su u pitanju novi remiksi, snimci sa nastupa ili ekskluzivni intervjui uz fotografije ili aplikacije za smart telefone.

Na četvrtom studijskom i 26. po redu albumu, računajući kompilacijska i „live“ izdanja, donosi preko 20 numera koje su nastajale tokom poslednjih nekoliko godina, a snimljene i producirane prošle godine u njegovom studiju u Melburnu.

Cox, svojevrsni muzički ambasador, rođen na Barbadosu, ovogodišnju sezonu na Ibici krunisao je i sa proslavom 50. rođendana, jedinstvenom žurkom na kojoj su nastupali Laurent Garnier, Gilles Peterson i Moby, Richie Hawtin, Dubfire, John Digweed, Josh Wink, Umek i brojni drugi.

Njegova radijske emisije „Global“ koja se emituje na preko 60 stanica u 35 zemalja u prošloj godini je oborila rekord od 12 miliona slušalaca.

Godina 2011. bila je potpuno sjajna“, rekao je Cox koji već decenijama nastupa na najvećem otvorenom klupskom prostoru na Ibizi (Space), ali je zdvojio nastup na Glastonbury festivalu. „Svaki festival na kojem sam nastupao bio je odličan, ali povratak na Glasto je bio sasvim lud! Beskrajno sam uživao čak i uz svo ono blato“.

Prodaja ulaznica za ovaj događaj, čiji je broj ograničen na dosad najmanji prostor u kojem je Carl Cox nastupio u Srbiji, počeće od ponedeljka 6. februara od 10 časova ujutro.

Ulaznice po jedinstvenoj ceni od 2.400 dinara prodavaće se širom Srbije i regiona putem sajtova Tickets.rs Eventim.rs i Gigstix.com, te direktno na svim prodajnim mestima kao što su Bilet centar, TC Ušće, Comtrade prodavnice ili blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend