Koncerti

CeeLo Green – besplatan koncert u Novom Sadu

CeeLo Green, jedan od najpopularnijih glasova današnjice, nastupiće 28. juna na novosadskom Trgu slobode, u okviru rođendanske žurke Exit festivala, koja će biti besplatna za sve posetioce.

Prvobitno planiran datum kada je CeeLo Green , jedan od najavljenih glavnih izvođača festivala, trebalo da nastupi je 11. jul. Međutim, zbog ekskluzivnog ugovora sa američkom emisijom “The Voice!”, Green je primoran da otkaže celokupnu julsku turneju.

Snimanja novog serijala te popularne emisije, u kojem poznati biraju mlade talente sa najboljim vokalnim sposobnostima, uslovilo je CeeLo Greena da ne nastupi ni na jednom festivalu koji je prethodno dogovoren za jul ove godine.

“Ovim nastupom Exit praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce. Želimo da ovaj dan proslavimo sa našom mnogobrojnom publikom, da svima poklonimo fantastičan nastup i odličan provod te večeri”, navode organizatori festivala.

Pored CeeLo Greena, program će upotpuniti nastup bendova Zemlja Gruva i Svi Na Pod. Ovo dešavanje će, pored mnogobrojnih organizovanih zagrevanja u junu i julu, biti još jedan veliki uvod za ono što publiku čeka na ovogodišnjem Exitu.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10.jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je Exit najlepši letnji period da dođu do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći!

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend