Koncerti

Chase& Status, Diplo, SBTRKT na Exitu

Chase & Status and Rage, Diplo, Rudimental live, SBTRKT (DJ Set), Dismantle & LX One, Feed Me (DJ Set), Redlight, Broke'n'£Nglish, Camo & Krooked (DJ Set) & Dynamite MC, Wilkinson & VisionObi nastupiće na glavnoj bini Exit festivala koji se ove godine održava od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Chase & Status and Rage, Diplo, Rudimental live, SBTRKT (DJ Set), Dismantle & LX One, Feed Me (DJ Set), Redlight, Broke’n’£Nglish, Camo & Krooked (DJ Set) & Dynamite MC, Wilkinson & VisionObi pridružiće se već potvrđenim nastupima DJ Fresh LIVE, SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics.

Zajedno, od ovogodišnjeg X-Bass Takeover programa napraviće jedan od najvećih svetskih događaja posvećenih ovim energičnim muzičkim pravcima.

Britanski producenti Chase&Status, predvodnici drugog dela X-Bass programa, su među najzaslužnijima što je drum&bass na globalnom nivou uspeo da, od alternativne vrste muzike, dopre do šire publike. Pobednici u nekoliko kategorija u okviru prestižnih Drum&Bass i Q nagrada, ponudili su publici nešto sasvim novo u vidu kombinacije moćnih bas linija, “zaraznih” hitova i saradnje sa zvezdama poput CeeLo Greena i Rihanne.

Poslednji projekat na kome je radio Diplo je novi album Snoop Liona i on će, kao i Camo&Krooked, Rudimental Live, Dismantle, LX One, Wilkinson, VisionObi, Redlight i Broke’n’£Nglish nastupiti u Srbiji po prvi put. Na EXIT se vraća Dynamite MC, veliki promoter i prijatelj festivala.

“EXIT je definitvno jedan od najuticajnijih festivala današnjice, ujedno i najveći događaj s kojim smo ikada sarađivali, tako da moramo da podignemo stvari na viši nivo. UKF i EXIT dele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje muzike iz celog sveta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo“. – izjavila je Jenni Cochrane, UKF Music events & tour direktor.

Pored kompletiranja X-Bass programa, zvezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, CeeLo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Âme b2b Dixon, Scuba live, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Ana Popović Band, Prong, Delilah, Deniz Kurtel, Kate Boy live, a mnoge druge najave tek slede!

Karte za Exit na rate

OTP banka i EXIT festival najavili su početak saradnje i predstavili prvi zajednički projekat „U tvom ritmu” – specijalnu pogodnost pri kupovini kompleta ulaznica za EXIT.

 

Ljubitelji EXIT festivala imaju mogućnost da od 17. aprila do 17. maja, u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, i da ih otplaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, sve do 1. jula.

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava otplaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT može se otvoriti do 17. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 1. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet EXIT ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice već od 8. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Svi studenti starosti između 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studentskih paketa ili to postanu imaju mogućnost da otvore namenski račun za kupovinu kompleta za EXIT festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5.490 dinara, takođe na rate. Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument.

EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Trajanje festivala biće produženo na 5 dana, dok će sam festival doživeti značajna koncepcijska unapređenja. Jedna od novina je uvođenje nultog-petog dana, koji će se, pored Tvrđave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada.

Zvezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su: Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Cee Lo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, DJ Fresh live, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, SKisM, Friction & Linguistics, Âme b2b Dixon, Scuba live, Inspector Dubplate, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Brookes Brothers, Ana Popović Band, Prong, Delilah, The Prototypes, Dub Phizix & Strategy, Deniz Kurtel, Kate Boy live, a mnoge druge najave tek slede.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend