Koncerti

David Morales i Kool and the Gang u Areni

U Beogradskoj areni će 17. decembra biti održan "BP Party" na kojem će učestvovati disko džokej David Morales i grupa Kool and the Gang.

Grupa Kool and the Gang ove godine proslavlja i 40 godine uspešne svetske karijere, a umesto Njujorka za mesto proslave izabrali su Beograd. Njihovu karijeru je obeležilo 25 top deset RnB hitova, devet pop hitova koji su bili među deset najprodavanijih, 70 miliona prodatih albuma. Njihovi hitovi obeležili su filmove "Groznica subotnje večeri" i "Petparačke priče".

 

Morales je jedan je od najpopularnijih disko džokeja svih vremena i dobitnik Gramy-ja za haus muziku. Zahvaljujuci producentskim sposobnostima i jedinstvenom stilu koji poseduje omogućili su mu rad sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Michael Jackson, Mariah Carey, Janet Jackson, Seal, Tina Turner, Withney Houston, Jamiroquai. 

 

 

 

 

Pored nastupa Moralesa i Kool and the Gang biće organizovan i izbor za najlepše i najduže noge Srbije, a pobednica će dobiti automobila, saopštili su organizatori "Music Star Production".
Žurka počinje u 21 čas i trajaće do pet sati ujutro. Ulaznice po ceni od po 2.500 dinara za parter i nivo 400 i 3.000 za nivo 200 biće u prodaji od 20. novembra.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend