Koncerti

Depeche Mode karavan i u Požarevcu

Depeche Mode će prvi put u Srbiji nastupiti 19. maja na beogradskom Ušću, a sponzor koncerta saopštio je da će zvanični Warm Up Bus posetiti i Požarevac u petak 19. aprila.

Iz Tuborga, sponzora koncerta, su saopštili da su kao i uvek kada su publici u Srbiji predstavljali najvažnije muzičke događaja „pripremili i niz akcija za sve ljubitelje benda Depeche Mode.“

Tuborg Warm-Up Bus

Sve do 19. maja, Tuborg Warm-Up Bus zabavljaće Srbiju i zemlje u regionu. Ovaj muzički autobus, opremljen za prave male žurke, obići će sve veće gradove Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Prošle nedelje muzičko putovanje započeto je u Kragujevcu, gde su svi uživali u muzici Depeche Mode-a, brojnim nagradnim igrama uz pomoć kojih je moguće osvojiti ulaznice za njihov koncert i mnogobrojne poklone, kao i u odličnom druženju i pivu.

Gradovi koje će posetiti Tuborg Warm-Up Bus su Kraljevo 08.03, Zrenjanin 09.03, Novi Sad 16.03, Šabac 23.03, Bačka Palanka 30.03, Banja Luka 05.04, Sarajevo 06.04, Jagodina 12.04, Niš 13.04, Požarevac 19.04., Subotica 20.04, Čačak 26.04, Užice 27.04, Budva 30.04, Podgorica 04.05, Kruševac 11.05, i Beograd 18.05.

Više informacija o tome kako možete nabaviti karte za ovaj nesvakidašnji autobus nalaze se na zvaničnoj Tuborg FaceBook strani.

Glumac Petar Strugar je zvanični promoter turneje
Glumac Petar Strugar je zvanični promoter turneje

Depeche Mode tribute bend

U okviru promocije koncerta Depeche Mode, Tuborg organizuje jedinstveno muzičko takmičenje za izbor oficijalnog Depeche Mode tribute benda.

Od 7. marta pa sve do 15. aprila bendovi će moći da postave svoj video ili audio snimak na Tubog YouTube kanalu na kom će izvesti jednu od pesama grupe Depche Mode. Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac, u sklopu Vračar Rock festivala pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji bude pobedio imaće priliku da uvede publiku na koncert Depeche Mode-a nastupom ispred Ušća na dan koncerta 19. maja, kao i da dobije novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend.

Fashion Depeche

“Ako želite da jednim prstom opipate modni puls, drugi vam mora biti na skrolu kompjuterskog miša dok čitate modne blogove“. A ovog proleća zajedno sa brendom Tuborg moći ćete da opipate modno-rokerski puls. Najpopularnije domaće blogerke prikazaće vam najbolje modne kombinacije u duhu Depeche Mode, a poznati stilista, odobraće najoriginalniju kombinaciju i blogerku koja će biti u prilici da izveštava sa muzičkog spektakla na Ušću.

Pesmom „Heaven“ Depeche Mode su najavili svoj novi 13. po redu album „Delta Machine“, koji će biti objavljen 26. marta. Publika će po prvi put moći da ih čuje uživo u emisiji „Live On Letterman“ u ponedeljak 11. marta, a nastup će prenositi VEVO i CBS.com. Još jedan nastup neposredno pre objavljivanja albuma Depeche Mode će imati na dodeli prestižnih ECHO nagrada, u Berlinu 21. marta.

Depeche Mode, koji na sceni postoje više od tri decenije, vrlo dobro znaju kako da naprave nezaboravnu atmosferu na svojim nastupima. Publici obećavaju odličan koncert, uz izvođenje pesama s novog albuma, koji treba da izađe u aprilu sledeće godine, ali i svih čuvenih hitova poput „Enjoy the Silence“, „Personal Jesus“, „Just Can’t Get Enough“, „It’s No Good“, „Dream On“.

Beograd će biti sedma po redu stanica na njihovoj velikoj turneji koja počinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.

Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3.990 dinara, fan pit ulaznice su 5.990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9.900 dinara.

Ulaznice:
Parter (regularna cena): 3.990 dinara Fan pit: 5.990 dinara VIP: 9.900 dinara Online prodaja: www.gigstix.com

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend