Koncerti

Deseti BGD Beer Fest od 14. avgusta

Jubilarano 10. izdanje ''Belgrade Beer Festa'',koje će se održati od 14. do 19. avgusta na Ušću, okupiće mnogobrojne rok izvođače iz regiona, kao što su Prljavo Kazalište, Partibrejkersi, Vlatko Stefanovski, Plejboj, Viva Vox, Rambo Amadeus, Obojeni program...

Prvog dana festivala nastupiće hrvatski bend Prljavo kazalište, koji u Beograd dolazi nakon više od 20 godina, a istog dana na bini će se pojaviti i Zoran Predin, hor Viva Vox, kao i kultni beogradski bendovi Plejboj i Vampiri. Svi ovi izvođači nastupaju prvi put na „Beer Festu”.

Tokom ostalih pet dana festivala, nastupiće bendovi poput Obojenog programa, Love Huntersa, Pekinške patke, Ritma nereda, Plavog orkestra, Crvene jabuke, Van Gogha, Valentina i drugih.

„Povodom prvog jubileja, Beogradska kulturna mreža, odlučila je da posetiocima pokloni još jedan dan odlične muzike i zabave, tako da će ovogodišnji ‘Beer fest’ trajati šest dana”, rekla je na današnjoj konferenciji za novinare u DOB-u Neda Kurjački, portparolka Beogradske mreže. Kurjački je istakla da će „Beer fest” i ove godine zadržati ono po čemu je poznat – besplatan ulaz, raznovrstan muzički program koji se bazira na rokenrol zvuku, pre svega bendova iz Srbije i regiona, široku ponudu domaćih i inostranih pivskih brendova, kao i društvene kampanje sa naglaskom na zaštitu životne sredine.

Na današnjem koktelu u DOB-u dodeljene su i zahvalnice onima koji su tokom godina podržavali ”Belgrade Beer Fest” – Skupštini grada Beograda, Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, Turističkoj organizaciji Beograda, Turističkoj organizaciji Srbije, medijskim kućama i pivarama.

”Belgrade beer fest” je po prosečnoj poseti najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi.

Za pet dana koliko traje, festival poseti preko 500.000 ljudi. Ovakvu posećenost ima zahvaljujući svojim osnovnim principima – besplatnom ulazu, izuzetnom muzičkom programu i širokoj ponudi domaćih i inostranih pivskih brendova.

”Belgrade beer fest” je osnovan 2003. godine. Za devet godina postojanja oko 4.650.000 posetilaca moglo je da vidi više od 450 besplatnih muzičkih nastupa, degustira preko 90 brendova piva i učestvuje u brojnim društvenim kampanjama.

Belgrade Beer Fest 2012

PROGRAM PO DANIMA
Utorak 14. avgust
The Horsemen
Zoran Predin & Cover Lover
Viva Vox
BBF Band – Belgrade Blues Factory
Prljavo kazalište
Plejboj
Vampiri

Sreda 15. avgust
Evil Eva
Obojeni program
Hladno pivo
Vlatko Stefanovski
Rambo Amadeus
Prodigy tribute band

Četvrtak 16. avgust
Texas flood
Ritam nereda
Partibrejkers
Galija
Psihomodo pop
Pekinška patka

Petak 17. avgust
Moloko tribute band
Bilja Krstić & Bistik orkestra
Plavi orkestar
YU grupa
Zabranjeno pušenje
Inspektor Blaža i kljunovi
Dejan Petrović Big Band

Subota 18. avgust
Sharks, Snakes & Planes
Queen tribute band
Love Hunters
Crvena jabuka
Siddharta
Sunshine
Orthodox celts
Kiril Džajkovski
DJ iznenađenja

Nedelja 19. avgust
Angels
Zona B
Đura i mornari
Valentino
Van Gogh
Dado Topić & Time After Time
G’N’R tribute band

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend