Koncerti

Domaći bendovi besplatno na Ušću

Ulaz na poslednje veče festivala „Guarana Belgrade Calling“ (30. jun) kada će na beogradskom Ušću nastupiti brojni domaći i regionalni bendovi, biće besplatno, saopštili su 14. juna organizatori.

To veče rpedstavljaće završnicu „Jelen top 10“ turneje, koju je za više od dva meseca u deset gradova, posetilo više od petnaest hiljada rokera širom Srbije i Republike Srpske.

„Za Beograđane i sve one koji planiraju da doputuju u prestonicu poslednjeg dana juna, izvođači su birani pažljivo, da zadovolje sve rokere koje očekujemo u velikom broju, jer, ulaz je besplatan za sve posetioce“, navode organizatori.

Na bini koju će samo nekoliko dana pre toga „overiti“ Ozi Ozborne, „Faith No More“, Orbital, „The Cult“, Džesi Džej i mnoge druge zvezde prvog „Guarana Belgrade Calling“ festivala, 30. juna nastupiće: „Darkwood Dub“, „Kanda Kodža i Nebojša“, „ Block Out“, „Bjesovi“, „Eva Braun“, „Goribor“, „Svi na pod“, „Straight Mickey and the Boys“ i „Sharks Snakes and Planes“.

„Na Ušću, dakle, nastupa sam krem domaćeg rokenrola, spoj mladosti i iskustva, r’n’n dinosaurusa i muzičara čije vreme tek treba da dođe“, dodaju organizatori festivala.

Ulaznice za „Guarana Belgrade Calling“, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, kao i širom sveta putem sajtova Tickets.rs, Eventim.rs i Gigstix.com.

Cene jednodnevnih ulaznica se kreću od 3490 do 4500 dinara, dok se za 5990 može kupiti dvodnevna ulaznica, za kombinaciju 28. i 29. ili 27. i 29. jun. Cena trodnevne festivalske ulaznice od 27 do 29. juna iznosi 7990 dinara.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend