Koncerti

Džiboni 25. oktobra u Beogradu

Jedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Džiboni nastupiće 25. oktobra 2013. godine po prvi put u Beogradu.

Koncertom u beogradskoj Kombank Areni, u organizaciji AAA produkcije, Džiboni će promovisati novi album „20th Century Man” i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz svog bogatog muzičkog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima upešnu karijeru koja traje više od 20 godina.

Nakon rekordno rasprodatih koncerata, u Subotici 2010. godine i tročasovnog spektakla koji je priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se da održi svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu. Publika će na koncertu u Kombank Areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku da čuje i nove pesme.

Najveći Džibonijevi hitovi kao što su: „Libar“,„Mirakul“, „Ne odustajem“,„Tempera“, „Oprosti“,„Žeđam”od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji kao u Hrvatskoj.

Svaka pesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo ko izgradio i očuvao sopstveni muzički identitet. Gibonni je podjednako cenjen kao autor i pesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pesme.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni počinje u ponedeljak 13. maja na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend