Koncerti

Emeli Sande nastupa u Kotoru

Jedna od trenutno najpopularnijih britanskih muzičkih zvezda, pevačica Emeli Sande održaće besplatan koncert 13. septembra u Kotoru.

Vlasnica najprodavanijeg albuma ove godine u Velikoj Britaniji nastupiće od 23h u diskoteci „Maximus“, a ulaz je besplatan. Podršku na nastupu pružiće joj DJ Dom Servini Wah Wah iz Londona.

Sande je nedavno nastupila na ceremonijama otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Zahvaljujući ovim nastupima porasla je prodaja njenog prvenca „Our Version of Event“.

Objavljen u februaru ove godine album je do sada prodat u 660.000 primeraka što je 3.200 više nego neverovatni album „21“ njene koliginice Adel, koji je objavljen još u februaru prošle godine. 

Prvi singl sa albuma pod nazivom “Heaven” dospeo je na drugo mesto britanske liste, a Sande je vrh top lista osvojila kasnije sa pesmom “Next To Me”. Sa albuma su se izdvojili i hitovi “My Kind of Love” i “Read All About It (III)” koju je izvela na zatvaranju OI.

Početkom godine Sande je dobila nagradu kritike na dodeli BRIT priznanja, a nastupa i sa bendom Coldplay na njihovoj turneji. Sarađuje takođe i sa brojnim drugim muzičarima kao što su Ališa Kiz, Suzan Bojl, Liona Luis…

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend