Koncerti

Faithless 22. marta u Beogradskoj Areni

Najpopularniji svetski dens sastav Faithless održaće veliki koncert 22. marta u Beogradskoj areni!

Posle odličnog prijema ovdašnje publike na ekskluzivnom koncertu ograničenog kapaciteta u aprilu ove godine, Maxi Jazz i Sister Bliss tražili su da se u Beograd vrate sa velikim koncertom u Areni i tako publici prirede doživljaj ravan najvećim festivalskim pozornicama na kojima su ove godine Faithless bili vodeće zvezde.

Ulaznice po cenama od 1990 i 2500 dinara biće puštene u prodaju već od 16. decembra na prodajnim mestima Card servisa i Eventima, odnosno na blagajnama Beogradske arene, Šoping centra Ušće, Doma omladine, Gigstiksa u Novom Sadu ili putem sajta Tickets.rs.

Ovaj koncert biće ujedno prilika za promociju novog duplog albuma "The Dance Never Ends" koji je objavljen 1. novembra ove godine i pored studijskog albuma "The Dance" sadrži disk sa remiksima koje za Faithless radili Eric Prydz, Tiesto, Mark Knight, ATFC i drugi.

Na diskovima se nalaze i novi spot za singl "Feelin Good" na kojem gostuje pevačica Dido, ali i kontraverzna animirana trilogija spotova za pesme "Not Going Home", "Tweak Your Nipple" i "Sun To Me". Samo u Beogradu na dosadašnja tri koncerta Faithless su ukupno nastupali pred više od 22.000 fanova!

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend