Koncerti

Gotan Project u Beogradskoj areni 17. novembra

Incognito i Arena Beograd dovode Gotan Project u Beograd u sklopu nove turneje gde će predstaviti svoj treći studijski album Tango 3.0 i nastupiti, po prvi put, u Beogradskoj areni, 17. novembra od 20h.

Gotan Project se pojavio na muzičkoj sceni 1999. i pridobio publiku svojim inovativnim miksom tanga i elektro muzike. Elegantan trio u crnim odelima napravio je veliki internacionalni uspeh debi albumom La Ravancha del Tango. Gotan Project osnovali su u Parizu, Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff i Christoph H. Müller, francuski esteta, argentinski gitarista i švajcarski programer.

Ulaznice za koncert Gotan Project-a biće u prodaji od sutra, 12. oktobra po cenama od 2300, 2600, 2900 i 3300 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, „Ušće" Shopping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend