Koncerti

Gregorian u Centru „Sava“ 10. marta

Svetska muzičko-scenska atrakcija Gregorian nastupiće 10. marta u beogradskom Centru "Sava".

Nemačko-engleska grupa pod vođstvom Franka Petersona, osnivača kultnog sastava Enigma, održaće koncert u Velikoj dvorani Centra "Sava" na kojem će izvesti obrade poznatih pop i rock pesama inspirisanim gregorijanskim kanonskim pevanjem.

Sastav Gregorian čini devet izvođača među kojima je i Amelija Brajtman, kao i prateći petočlani bend. Gregorian iza sebe ima nastupe na koncertu pomirenja u antičkom rimskom amfiteatru u Izraelu pred Papom Bendiktom XVI, preko pet miliona prodatih albuma i rad na blokbasterima "Hari Poter", "Gospodari prstenova" i "Ratovi zvezda".

Koncertom u Beogradu, Gregorian nastavlja svetsku turneju "The dark side of the chant tour" koju su započeli 2009. godine i na kojoj promovišu album "Masters od chant vol.VII" na kojem se nalaze obrade hitova "Gansa", U2, sastava ABBA, Depeche Mode, Led Zeppelin, Snow Patrol.

Cene ulaznica kao i datum puštanja u prodaju za koncert će biti objavljene uskoro.

 

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend