Koncerti

Joe Cocker 29. maja u Beogrdskoj Areni

Posle četiri godine, Joe cocker će ispuniti obećanje dato publici na koncertu u Beogradskoj areni: “Videćemo se ponovo”, i nastupiti u istom prostoru 29. maja 2011. godine.

Joe Cocker je legenda i više od 40 godina živi dokaz da i u današnjoj muzičkoj industriji opstaje britanski glas koji peva bluz iz svoje duše. Izdao 21 studijskih i četiri albuma sa koncerata. Prodao je na milione albuma i "vlasnik" je brojnih hitova širom sveta. Nagrađivan je Gremijima, Zlatnim Globusom i Oskarom! 16. juna 2007. godine zvanično je objavljeno da je britanska kraljica Elizabeta II odlikovala Joe Cockera ordenom Britanske imperije za doprinos u oblasti muzike. Bez ikakve sumnje, Džo Koker nije samo prava muzička legenda već i jedan od najuspešnijih i najpopularnijih pevača poslednjih četrdeset godina. Živi nastupi su uvek bili glavni deo njegovog posla i ono u čemu i lično najviše uživa. Pored toga što će na novoj turneji promovisati nov album "Hard Knocks", za publiku sprema još iznenađenja. "Postoji par pesama koje su jako uspešne i neizbežne na živim nastupima", objašnjava Koker. "Naravno da uvek izvodimo "You can Leave your hat on" i "Unchain my Heart" ali sada želimo da uradimo mali miks na sredini šoa koja će da uključi i stare pesme kao što su "Simple Things" i "Tonight". Obrada pesme The Beatles-a "With A Little Help From my Friends" 1969. godine, probila je Cockera na muzičku scenu i donela mu nastup na čuvenom Vudstok festivalu čime je ušao u legende! Kritičari i dalje ocenjuju njegov glas kao jedan od najboljih "belih" glasova svih vremena i mnogi komentarišu: Neke stvari se nikada ne menjaju. I čak vremenom postaju sve bolje i bolje. Baš kao i Joe Cocker.

Karte za koncert su u prodaji od 31. decembra po cenama od 2900, 3300, 3500, 4000, 4500, 4900 dinara i mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, „Ušće" Shopping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend