Koncerti

Lady Gaga u zagrebačkoj ‘Areni’

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice nastupila je u petak uveče pred prepunom zagrebačkom arenom i fanovima i onima koji su došli "da vide" podarila dva izuzetno zabavna sata muzičke predstave.

Ma što mislili o njezinoj glazbi, jedno se ne može poreći – koncertna veselica ne samo da je iznimno dosljedna u samoj audio izvedbi te sve zvuči gotovo kao na albumu (‘ja ne pjevam na jebeni playback’, uzviknula je u jednom trenutku, no isto je tako debelo, debelo podebljana nasnimljenim vokalima koji joj omogućuju da diše dok cupka pokazujući zategnuto tijelo), već je produkcijski na razini off-Broadway predstave, s konstantnim promjena garderobe i scenografije te blesavom, ali funkcionalnom narativnom niti prepunom čudovišta, transvestita i govorancije u maniri literature za samopomoć. A koja je s izljevima beskrajne ljubavi i ohrabrivanjima otpadnika da ‘budu svoji’ čak i izmamila suzu onim dijelovima publike s čijim je emocijama tako lako manipulirati.

 

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend