Koncerti

Lenny Kravitz pomera turneju za 2013.

Popularni rok muzičar Lenny Kravitz primoran je da pomeri sve ovogodišnje koncerte za sledeću godinu zbog obaveza izvan njegove kontrole.

Beogradski koncert koji je bio zakazan za 26. septembar ove godine, biće pomeren za narednu, dok će se konkretni datumi odrediti naknadno, navodi se u saopštenju organizatora. Kravic je uputio izvinjenje publici zbog novih nepredviđenih okolnosti.

Kako stoji u pismu koje je „Avalon produkciji“ uputio mendažment pevača, Kravitz trenutno snima film „The Butler“ i nalazi se na setu u Nju Orleansu. Snimanje je upravo produženo na predstojeću jesen zbog čega, po ugovoru koji je potpisao sa producentima, mora da ostane u SAD dok se ne okončaju sve njegove obaveze prema snimanju filma.

Sve kupljene ulaznice biće važeće za koncert iduće godine. Svi koji žele da vrate svoje kupljene ulaznice mogu to učiniti na prodajnom mestu gde su ih kupil.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend