Koncerti

Marky Ramone

Nekadašnji bubnjar čuvenog američkog pank sastava Ramones, Marky Ramone, održaće koncert 24. oktobra u Studentskom kulturnom centru (SKC) Beograda.

Marky Ramone je prethodno u Srbiji svirao leta 2008. godine na festivalu "EXIT" u Novom Sadu i potom na jesen u SKC-u, a sada se sa bivšim pevačem pank sastava Misfits, Michael Gravesom, ponovo vraća u Beograd, gde je najavljeno da će izvesti preko 30 pesama Ramonesa.

Zamenivši prvog bunjara Tommya Ramonea, njujorški bubnjar Marc Steven Bell je dobivši ime Marky Ramone, snimio sa Ramonesima kultni album "Road To Ruin"(1978), ali je posle još nekoliko izdanja, bio prisiljen da napusti bend zbog alkoholizma. Ramonesima se ponovo pridružio za album "Brain Drain" (1989) i sa njujorškim pankerima je ostao da prestanka rada benda 1996. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend