Koncerti

Miss Kittin 19. aprila u Beogradu

Miss Kittin, jedna od najomiljenijih gošća ovdašnje tehno scene, nastupiće 19. aprila u beogradskom klupskom prostoru Depo.

Biće to njen prvi nastup u Beogradu posle skoro šest godina na kojem će publici predstaviti svoj dupli album „Calling From The Stars“, kojim francuska elektro-tehno diva potvrđuje status jednog od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni.

„Calling From The Stars“ je nova, dupla diskografska potvrda da svetska elektronska scena ne voli francusku tehno damu iz Grenobla bez razloga.

Caroline Hervé smo kao Miss Kittin prvi put upoznali u SKC-u 2003. godine. Neki će se setiti nezaustavljivog prodora elektro zvuka te noći ili trenutka kad je cela dvorana proključala u euforiji dok je puštala Vitalicov „Poney EP“.

Čuli smo uživo i kultne numere njenog dueta sa The Hackerom „Frank Sinatra“, „Stock Exchange“ i „1982“, a njen talenat su u to vreme oblikovali i Felix Da Housecat u „Siver Screen (Shower Scene)“, Sven Vath u tehnoromantičnom duetu „Je t’aime“, Golden Boy sa „Rippin’ Kittin“.

Ulaznice za ovu žurku već su u prodaji na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po promotivnoj ceni od 790 dinara za najbrže fanove. Ulaznice će biti skuplje nakon isteka ograničene količine, dok će njihova finalna cena biti dodatno skuplja na samom ulazu u Depo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend