Koncerti

Nouvelle Vague ponovo u Beogradu

Ženski deo sastava “Nouvelle Vague” ponovo će posetiti Beograd u petak, 2. novembra, kada će se pojaviti kao specijalne gošće na modnoj reviji Jovane Marković, nakon čega će nastupiti u klubu “Krug”.

Dve pevačice prošetaće pistom na reviji Markovićke u okviru ovogodišnje, 32. po redu Beogradske nedelje mode. Revija će se održati 2. novembra u Domu omladine sa početkom u 22 sata.

Nakon toga posetioci kluba “Krug” moći če da uživaju u njihovoj muzici, gde nastupaju u okviru specijalne “Fashion Week” žurke.

Dan kasnije na istom mestu nastupiće poznati duo “Silicone Soul” koji će te večeri DJ pult preuzeti od 22 sata. Ulaznice za ovaj nastup dostupne su na prodajnim mestima Gigstixa (www.gigstix.com), Eventima ( www.eventim.rs), u Bilet servisu na Trgu republike 5 i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena je 750 dinara, a na ulazu će biti 1000 dinara.

Osim toga, u „Krugu“ će u četvrtak, 1. novembra od 21 sat, poznati fotograf Miša Obradović predstaviti ekskluzivnu izložbu fotografija pod nazivom “Male Shadow”, u okviru ovogodišnje nedelje mode. Iste večeri od 23h na binu kluba Krug će izaći Sergej Trifunović i njegov bend “Užička republika”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend