Koncerti

Parni Valjak 17. decembra u Novom Sadu

Parni valjak će nastupati u Novom Sadu zato što je ovaj grad poslednjih meseci pokazao izrazito interesovanje za hrvatski bend - putem različitih društvenih mreža i foruma.

"Ne možemo zaustaviti Parni valjak jer su to ljudi koji nas nose, koji pevaju sa nama, koji nam nisu dali da se zaustavimo svih ovih godina. Posle onakvih emocija u Beogradu mi još nismo došli sebi, a već nas zove nova scena, nova publika, Novi Sad", saglasni su Aki i Hus koji se trenutno odmaraju u Zagrebu. Informacije o prodaji i cenama ulaznica uskoro će biti objavljene, ali ono što je sigurno jeste to da će koncert u Spensu trajati tri sata, a početak je zakazan za 20 časova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend