Koncerti

Parni Valjak i Zabranjeno pušenje u Smederevu

Otvaranje moto sezone 2012. u Srbiji i ove godine će se održati u Smederevu, u veličanstvenom prostoru Smederevske tvrđave, a u organizaciji Moto kluba "Ulični borac" iz Smedereva. Moto skup se održava 27. i 28. aprila, a prvog dana na otvaranju moto skupa, u petak, nastupiće grupa Parni valjak, koja će u dva i po sata programa izvesti svoje najveće hitove.

Drugog dana, u subotu 28. aprila, po prvi put u Smederevu, nastupiće sarajevska grupa “Zabranjeno pušenje”.

S obzirom da se ovaj dvodnevni rok spektakl održava u fantastičnom ambijentu Smederevske tvrđave, očekuje se oko 10.000 posetilaca iz celog regiona.

Celodnevne ulaznice su u prodaji, po ceni od 800,00 dinara za 27.april i 600,00 dinara za 28.april, na dva prodajna mesta u Smederevu – pult ispred Turističko informativnog centra u ulici Kralja Petra I br. 8, i pult ispred Galerije savremene umetnosti na Fontani, kao i na svim prodajnim mestima “Card service”, knjižarama “Vulkan” i “Delfi” kao i putem interneta na www.tickets.rs.

Ulaz za motore će se naplaćivati po povlašćenoj ceni od 500,00 dinara za oba dana, na prodajnom mestu ispred Tvrđave, a ova ulaznica važi za ceo događaj.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend