Koncerti

Parni valjak

Beogradski koncerti grupe PARNI VALjAK, prvi nakon više od 20 godina, biće održani u subotu i nedelju, 16. i 17. oktobra u Beogradskoj areni.

Velikani rokenrola se nalaze u finalu izrazito uspešne turneje koja je obišla skoro sve veće gradove nekadašnje Jugoslavije, a na zahtev brojnih ljubitelja iz Srbije, OTP banka pokrenula je Parni valjak i u Beogradu. Poslednji koncert u Beogradu održali su pre više od 20 godina, dok su pre skoro 35 godina svoj prvi album „Dođite na show!" (1976) objavili upravo za PGP RTB i tako otpočeli jednu od najvećih muzičkih priča na ovim prostorima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend