Koncerti

Prljavo kazalište dolazi u decembru

Hrvatski bend Prljavo kazalište neće nastupiti na ovogodišnjem Beer Fest-u u avgustu, već će umesto toga održati koncert u Kombank areni 22. decembra, najavila je Beogradska kulturna mreža.

Organizatori beogradske manifestacije procenili su da je 60 minuta festivalskog programa malo, ako se ima u vidu da je prošlo 26 godina od poslednjeg koncerta Prljavog kazališta u Srbiji.

Iz tog razloga isti tim će organizovati solo koncert ove grupe u Kombank areni 22. decembra, a umesto njih na Ušću prvog dana festivala Beer Fest nastupiće Kiki Lesendrić i Piloti.

Beer Fest je ove godine povodom jubileja, 10. izdanja, produžen za jedan dan u odnosu na prethodne godine i biće održan od 14. do 19. avgusta na beogradskom Ušću.

Tokom šest dana, u okviru tradicionalno dobro posećene manifestacije, nastupiće 49 izvođača.

Sastavi Plavi orkestar, Pekinška patka, Plejboj, Pete Tong, Vampiri, Love Hunters sviraće prvi put na Beer Fest-u.

Bendovi Električni orgazam i Partibrejkers sviraće na otvaranju i zatvaranju festvala, a za ovu priliku okupljeni Belgrade Blues Factory sa dvadesetak članova izvešće bluz i džez standarde.

Publika će prvi put na otvorenom čuti hor Viva Vox, a na listi učesnika su i Rambo Amadeus, Vlatko Stefanovski, Van Gogh, Yu grupa, Psihomodo Pop, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Galija, Valentino i drugi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend