Koncerti

Publika kreira svoju binu na EXIT-u

EXIT je pokrenuo konkurs pod nazivom „JA SAM EXIT“, na kojem će svako od fanova festivala moći da napravi sopstvenu binu iz snova, predloži ideje, unese novu dozu zabave, osmisli umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajnira majice za EXIT ili bude deo reklamne kampanje festivala.

Ova akcija je osmišljena sa idejom da pojedinci i organizacije kreiraju festival po svojoj meri, a učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT-a, svi ljubitelji festivala će dobiti šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu od 1.000EUR i postanu deo EXIT tima, saopštio je EXIT.

Kako je naglašeno u pozivu kreativnim pojedincima i organizacijama da se uključe u realizaciju festivala, predlozi za unapređenje EXIT-a, kroz aktivno učešće u više oblasti mogu se slati na konkurs koji je otvoren od 25. marta do 25. aprila ove godine.

Prijavljivanjem za kategoriju Moja scena na EXITu učesnici imaju priliku da unaprede postojeće festivalske bine, ali i da kreiraju sopstvenu, sasvim novu binu, kao i sve njene prateće sadržaje. Svi zainteresovani pojedinci i organizacije, profesionaci i amateri imaju mogućnost da predlože zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment konkursa pod nazivom Zabava na EXITu, ali i da idejama vezanim za unapređenje marketinškog aspekta, brendinga i identiteta festivala uzmu učešća u EXIT ADvanturi.

Moj Dizajn na EXITu nudi mogućnost dizajniranja EXIT majica, ali i poziva sve zainteresovane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove EXIT suvenire, zastave i sve ostale sitnice vezane za festival. Takođe, omogućeno je apliciranje za kategoriju Moja Ideja na EXITu, koja svima ostavlja potpunu slobodu da iznesu sopstvene ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim segmentima konkursa.

Zainterseovani se mogu prijaviti na veb strani festivala exitfest.org/jasamexit i izabrati kategoriju konkursa koja im najviše odgovara.

Iz EXIT-a naglašavaju da ovaj javni poziv ima za cilj podsticanje kreativnog razmišljanja mladih, kao i njihovo proaktivno učešće u stvaranju ovogodišnje EXIT R:Evolucije.

Amateri i profesionalci, pojedinci i organizacije, vizionari i realisti – svi imaju priliku da postanu deo velike EXIT porodice koja ima za cilj da festival učini još boljim i zabavnijim mestom, koje podstiče kreativnost duha i oslobađa pozitivnu energiju, dodaje se.

Ovogodišnji festival EXIT održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 14. jula.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend