Koncerti

Riblja Čorba 23. marta u Areni

Grupa "Riblja Čorba" održaće koncert 23. marta u Kombank areni, povodom 35 godina uspešnog rada i objavljivanja 19. studijskog albuma pod nazivom "Uzbuna", najavljeno je na sajtu "Arene".

Nastupom u „Areni“ jedna od najpopularnijih srpskih rok grupa kreće na veliku koncertnu turneju u okviru koje su planirani koncerti po svim većim gradovima Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Slovenije, kao i nastupi po Australiji i Americi.

„Riblja Čorba“ je već dva puta nastupila u „Areni“ – 10. marta 2007. i 31. oktobra 2009. godine.

Gosti na trećem koncertu biće njihov producent Džon Mekoj, sastav „Kontrast“ i mlada novosadska grupa „Čika Joca i Zmajevi“.

Ulaznice koštaju od 1.400 do 2.200 dinara, a organizator koncerta je „Gane muzička radionica“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend