Koncerti

Robbie Williams: Zagreb umesto Beograda

Britanska zvezda Robbie Williams u okviru svoje evropske turneje “Take The Crown” nastupiće 13. avgusta na zagrebačkom stadionu Maksimir, jer Beograd ne poseduje adekvatan prostor za koncert.

Spektakularna turneja “Take The Crown” koncipirana je za stadione a u nedostatku adekvatnog u Beogradu koji može da primi zahtevnu produkciju, jedini koncert u regionu održaće se u Zagrebu, navode iz beogradske Arene.

Redovna prodaja ulaznica počinje u petak, 28. februara u 10:00 sati na svim prodajnim mestima sistema Eventim a cene će se kretati od 34 evra do 160 evra.

Robbie Williams započinje turneju 19. juna na gradskom stadionu u Mančesteru.

“Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsetili kako je poseban osećaj izvoditi svoje vlastite pesme ispred mnoštvo publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to”, kazao je Williams povodom početka turneje.

Čuveni britanski muzičar i pevač rođen je 13. februara 1974. godine u Velikoj Britaniji. Bio je član popularnog benda Take That, ali najveću popularnost postigao je kao solo izvođač.

Nakon nekoliko ranih tinejdžerskih godina u Take That, usledila je Robijeva samostalna karijera s velikim dostignućima, obaranjima rekorda kao i turnejama i koncertima koji su mu osigurali reputaciju izvođača s najboljim live nastupima i velikim tiražima albuma: „Life Thru A Lens“ (1997), „I’ve Been Expecting You“ (1998), „Sing When You’re Winning“ (2000), „Swing When You’re Winning“ (2001), „Escapology“ (2002), „Intensive Care“ (2005), „Rudebox“ (2006) i „Reality Killed The Video Star“ (2009).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend