Koncerti

Santana 6. jula u „Areni“

Slavni gitarista Carlos Santana vraća se pred beogradsku publiku u sklopu promocije albuma “Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time” - koncert je zakazan za 6. jul u "Areni", a ulaznice će u ponedeljak biti puštene u prodaju po cenama od 3.100 do i 4900 dinara.

"Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time" je četvrto poglavlje rok sage koja vuče korene iz 1997. godine kada je Klajv Dejvis prvi put bio na Santaninom koncertu. Ovom albumu prethodili su čuveni "Supernatural", "Shaman" i "All That I Am".

– Srećniji sam nego ikada u životu jer sam zahvalan. Zahvalan sam što postoje Klajv, Majkl Lang i Bil Grejam i ostali ljudi koji su mi otvorili vrata. Vrata su bila Vudstok, vrata su bila "Supernatural". Zahvalan sam svima koje sam ikada upoznao, Majlsu Dejvisu, Titu Puentu, B.B. Kingu, svi su mi oni na svoj način pomogli da nastavim. Imam divne učitelje i divne učenike. Nadamo se da ćemo dopreti do mnogih srca sa albumom „Guitar Heaven"… Kao što je neko rekao, naš cilj je da nateramo ljudima suze od sreće! – izjavio je Santana povodom novog albuma.

A 6. jula takve emocije sigurno će izazvati i kod domaće publike.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend