Koncerti

Sophie Ellis Bextor stiže u Beograd

Poznata pevačica Sophie Ellis Bextor nastupiće 15. juna u beogradskom klubu Plastic.

Britanska pevačica, koja se na muzičkoj sceni pojavila krajem devedesetih kao deo benda “Theaudience”, u Beograd dolazi sa sa svojim mužem, basistom benda “The Feeling”, Richardom Jonesom.

Prvi solo album Ellis Bextor objavljuje 2001. godine pod nazivom “Read My Lips”, da bi godinu dana kasnije objavila dopunjeno izdanje. Album dospeva na drugo mesto britanske liste, a sa njega se izdvajaju hitovi “Murder on Dancefloor”, “Get over you” i obrada pesme “Take Me Home” koju u originalu izvodi Cher.

Pesma “Murder on Danceflor” ostaje njen najveći hit koji je na britanskoj listi proveo čak dvadeset tri sedmice. Iste godine biva nominovana za najbolju pevačicu na dodeli BRIT nagrada, a nominacije u toj kategoriji stižu i naredne dve godine.

Drugi album “Shoot from the Hip” objavljen je krajem 2003. godine, nakon čega pravi pauzu do 2007. kada objavljuje novi album “Trip the Light Fantastic”. Oba izdanja prolaze veoma zapaženo ali ne dostižu uspeh prvenca.

Saradnja sa dens bendom “Freemasons” donosi joj novi svetski hit “Heartbreak (Make Me a Dancer)” koji je obeležio leto 2009. godine. Prošle godine objavila je četvrti studijski album nazvan “Make a Scene”.

Više informacija o detaljima njenog nastupa u Beogradu biće uskoro saopšteno.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend