Koncerti

Vlatko Stefanovski i Stefan Milenković – spektakl u Centru „Sava“

Dvojica vrhunskih muzičara pripremaju repertoar za prvi zajednički koncert.

Gitarista Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković sviraće zajedno u Centru "Sava" 22. decembra, piše "Blic".

"Ovo je događaj od prvorazrednog značaja za ovdašnju kulturu, ekskluzivni događaj koji se ne propušta. Vlatko i Stefan zajedno, to je saradnja decenije. Ponosni smo što smo spojili dva vrhunska umetnika, biće to veče za pamćenje", rekao je listu Ivan Ivačković iz Beogradske kulturne mreže.

Virtuozi bogatih biografija, bivši predvodnik Leb i Sol i slavni muzički vunderkind, na repertoaru će predstaviti "nešto što nije klasična muzika"."Čast je i zadovoljstvo svirati sa violinistom svetskog renomea, a posebno je interesantno kakav ćemo spoj napraviti, jer dolazimo iz različitih žanrova", rekao je Stefanovski.

"Prilika da sviram sa Vlatkom je velika privilegija, i znam da ćemo biti dostojni ovog izazova", rekao je Milenković.

Karte su u prodaji na blagajni SC po cenama od 1.650, 2.150, 2.450 i 2.850 dinara, a organizator ovog spektakla je Beogradska kulturna mreža.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend