Koncerti

„White Sensation“ žurka u Beogradu 21. maja

Jedan od najposećenijih svetskih događaja elektronske muzike, "White Sensation", biće održana 21. maja 2011. godine u Beogradskoj areni.

"White Sensation" žurke održavaju se od 2000. godine, prvih pet godina isključivo na stadionu fudbalskog kluba Ajaks u Amsterdamu, a kasnije u velikim prostorima u Nemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Švajcarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Letoniji, Čileu i drugim zemljama, gde se okupljalo i do 40.000 ljudi. Žurke su poznate po obaveznoj kompletnoj odeći posetilaca u beloj ili crnoj boji, raskošnim vizuelnim efektima i nastupima najpopularnijih didžejevima sveta, poput David Guetta-e, Paul Van Dyk-a, Fedde le Granda, Felix da Housecat-a.

Još nije poznato ko će nastupiti u Beogradskoj areni na "White Sensation" žurci, uz obaveznu belu odeću. Na zvaničnom sajtu je navedeno da već 21. decembra počinje prodaja ulaznica za beogradsku žurku koje će koštati 59,5, 118,5 i 180,5 evra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend