Puls grada

Savršen poklon za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je za neke važan dan i prilika da na poseban način proslave svoju ljubav, dok je za druge 14. februar samo još jedan datum u mesecu. Prema poklonima, međutim, niko nije ravnodušan!

Da odaberu poklon za dan zaljubljenih najteže je onima koji su veoma kratko u vezi, pa još ne poznaju svog partnera u dovoljnoj meri da bi sa sigurnošću znali šta će izazvati najbolji utisak.

Kada je poklon za muškarca u pitanju malo je teže napraviti izbor, ali jedna anketa je pokazala da se većini njih dopada mini romantično bekstvo iz grada, što je posebno pogodno kada je 14. februar u dane vikenda, kao ove godine.

Takodje, anketirani muškarci su se odlučili i za aksesoar. Ne moraju to biti Rej Ban naočare za sunce ukoliko za to nema dovoljno sredstava, ali bi sličan ali skromniji izbor većinu obradovao.

Izvestan broj anketiranih se izjasnio da bi voleo da im devojka pomogne u dekorisanju prostora. To ne  znači da treba da se lati četke za krečenje, već da odabere detalj, npr. sliku koja će biti stalni podsetnik na “darodavca”.

Kolekcija njegovih omiljenih filmova ili serije takođe može da bude simpatičan poklon koji će mu se sigurno dopasti.

Kada su dame u pitanju, izbor je ipak lakši. Za one koji ne prepuštaju slučaju da “omaše” tu su uvek knjige, a “Laguna” priprema u svojim knjižarama, pa i u onoj u Požarevcu, jednu takvu akciju, tokom koje se uz kupljenu knjigu dobija i poklon.

Za cvećare je tokom godine ovo jedan od najvažnijih dana za poslovanje. Pripremaju se posebni aranžmani, a neke od njih, kao cvećara “Natali garden” za ovu priliku misle na kupce sa različitim željama i mogućnostima, pa će uz besplatnu dostavu na teritoriji grada ponuditi i cvetne aranžmane po ceni od samo 100 dinara.

Za one sa većim budžetom tu je i vikend akcija “SLAVIMO DANE LJUBAVI!” Modne kuće Luna koja će obeležiti praznik sa 14% popusta na prolećnu kolekciju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend