Puls grada

TECTUM: Hajde da pričamo o bebama

Poliklinika "TECTUM" med Labor u Požarevcu pod jednim krovom objedinjuje kompletnu medicinsku uslugu pacijentima, a važnu oblast delovanja predstavlja priprema za lečenje steriliteta. U skladu sa ovim, u nedelju 22. aprila od 11 sati u prostorijama Polikinike biće organizovano savetovanje sa parovima koji žele da saznaju više o ovom problemu.

Već nekoliko godina TECTUM radi na ovom polju. Sa namerom da parovima olakšamo izbor i da im pružimo mogućnost da se upoznaju sa mnogobrojnim metodama i načinima lečenja steriliteta, održaćemo još jedno savetovanje gde će imati mogućnost da sa stručnim timom ponaosob porazgovaraju i predstave svoj problem. Savetovanje je potpuno besplatno, neobavezujuće i služi samo za lično informisanje. Mislim da su ovakva besplatna savetovanja u Požarevcu jedinstveni primer u Srbiji”, kaže jedan od suvlasnika TECTUM-a Radovan Stanković.

Sa parovima će razgovarati prof dr Leonhard Loimer sa Kinderwunsch Klinike u Beču, lekar  koji u praksi ima preko 12.000 parova kojima je pomogao da se ostvare kao roditelji. U timu će biti i dr Jelena Stojanović (Poliklinika Tectum) i psiholog mr Jadranka Matejić Živanović (Kinderwunsch Klinika – Beč).

Savetovanje će biti organizovano u nedelju 22. aprila od 11 sati, u prostorijama Polikinike “Tectum” u Požarevcu (Knićaninova 19-21). Zainteresovani parovi se mogu prijaviti na tel. 012 531 041 i 065 3531 041.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend