Puls grada

U petak 15. “Noć knjige”

Manifestacija Noć knjige biće održana u petak 16. decembra u gradovima širom Srbije. Kako je najavljeno, gradska biblioteka u Požarevcu, u petak će članarine za narednu godinu naplaćivati upola cene.

Regionalna manifestacija Noć knjige po petnaesti put biće organizovana 16. decembra od 17 sati do ponoći. Noć knjige će se održati u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još dvadeset gradova u Srbiji.

Regionalni karakter ovoj manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću, što u zbiru daje 26 gradova učesnica.

Noć knjige, pokrenuta 2009. godine, postala je najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 40.000 ljubitelja dobre knjige. Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine organizator priprema fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja.

Narodna biblioteka „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu u petak od 8 do 19 sati organizuje upis u Biblioteku sa popustom od 50%, na cenu godišnje članarine koja važi do 31.12.2017. godine. Da bi Požarevljani svih uzrasta ostvarili pravo na učlanjenje sa popustom, treba da prilože fiskalni račun o kupovini najmanje jedne knjige u Laguninoj knjižari.

Besplatan upis tokom cele godine i dalje imaju deca do drugog osnovne, svako treće dete u porodici, penzioneri 65+, redovni student, dobrovoljni davaoci krvi, tkiva i organa i lica sa invaliditetom.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend