Puls grada

Za Vas i Vaš novi život

Zbog parova koji se, uprkos nastojanjima, još nisu ostvarili u roditeljstvu u Poliklinici Tectum će u subotu, 26. novembra boraviti stručni tim iz Austrije sa KinderWunsch Klinike, koji će biti predvođen Dr Leonardom Loimerom.

Ovo je peti put da Poliklinika Tectum organizuje susret naših sugrađana sa vrhunskim specijalistima iz Beča, a ovakve prilike su se već višestruko pokazale kao početni korak na putu koji je doveo do stvaranja novog života.

“U cilju da parovima olakšamo izbor i da im pružimo mogućnost da se upoznaju sa mnogobrojinim metodama i načinom lečenja steriliteta, u subotu će od 12 sati u Poliklinici Tectum u Požarevcu biti Dr Leonard Loimer i Dr. Monika Stroh-Weigert iz Austrije sa KinderWunsch Klinike”, kaže za “Puls grada” psiholog Mr Jadranka Živanović-Matejić, koja je i sama deo ovog stručnog tima.

“I do sada smo težili da to bude interaktivno predavanje, grupna ili individualna konsultacija sa parovima, ali kako nisu parovi uvek stizali da postave sva pitanja koja su želeli ovaj put će svi zainteresovani imati mogućnost da sa stručnim timom ponaosob porazgovaraju i predstave svoj problem. Savetovanje je potpuno besplatno, neobavezujuće i služi samo za lično informisanje”, naglašava Živanović-Matejić.

Savtovanje počinje u podne. Kako bi se vreme koje će stručni tim provesti u Poliklinici Tectum što bolje iskoristilo, zainteresovani parovi treba da prijave svoj dolazak na telefone 012-531-041 i 065-3-531-041 i da sa sobom ponesu svu raniju dokumentaciju.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend