Dešavanja

„Evropska perspektiva mladih i uloga NVO u jačanju demokratije“

U okviru projekta “Ka Evropi” Radio Boom93 vas poziva na javnu tribinu „Evropska perspektiva mladih i uloga NVO u jačanju demokratije“ Gosti tribune su Miljenko Dereta izvršni direktor Građanskih inicijativa i Danko Runić direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima grada Beograda.

Imajuci u vidu cinjenicu da najveci broj mladih ljudi zeli da Srbija postane moderno evropsko društvo, zasnovano na vladavini prava i punom poštovanju ljudskih i prava i sloboda, imate mogucnost da razgovarate sa pravim sagovornicima na ovu temu. Miljenko Dereta i Danko Runić su otvoreni I raspolozeni da sa Vama porazgovaraju o „Evropskoj perspektivi mladih i ulozi NVO u jačanju demokratije ". Tribina se održava u Radio Café-u, ponedeljak 20.juna u 19 sati. Projekat "Ka Evropi" finansira Evropska Unija kroz program Medijski fond u okviru evropskih integracija, kojim rukovodi Delegacija EU u Srbiji a realizuje BBC World Sevice Trust.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend