Dešavanja

“Strategija Medija na putu ka EU – Uloga medija u jačanju demokratije”

U okviru projekta “Ka Evropi” Radio Boom93 vas poziva na javnu tribinu “Strategija Medija na putu ka EU – Uloga medija u jačanju demokratije”.

Gosti su Saša Mirković predsednik ANEM-a i Slobodan Kremenjak, advokat i jedan od autora nacrta Medijske strategije u Srbiji. Glavna tema tribine je Strategija razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji do 2016, standardi, iskustvo i regulatorni okvir demokratskog sveta, kao i razvoj slobode medija i medijskog tržišta u daljem jačanju demokratskih odnosa u društvu. Tribina se održava u Radio Café-u, ponedeljak 13.jun u 18 sati. Projekat "Ka Evropi" finansira Evropska Unija kroz program Medijski fond u okviru evropskih integracija, kojim rukovodi Delegacija EU u Srbiji a realizuje BBC World Sevice Trust.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend