Dešavanja

“Transparentnost budžeta i javnih finansija”

U okviru projekta “Ka Evropi” Radio Boom93 vas poziva na jos jednu javnu tribinu “Transparentnost budžeta i javnih finansija”.

Gosti su Rodoljub Šabić , poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Nemanja Nenadić, programski direktor organizacije Transparentnost – Srbija. Tribina se održava u Radio Café-u, sreda 8.jun u 18 sati. Projekat "Ka Evropi" finansira Evropska Unija kroz program Medijski fond u okviru evropskih integracija, kojim rukovodi Delegacija EU u Srbiji a realizuje BBC World Sevice Trust.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend