Kultura

Al Paćino prvi put glumi u televizijskoj seriji, ”Usput, ovo je luda priča, ludi horor”

Prvi put u svojoj više od pet decenija dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Paćino okušao se u TV seriji koja će u petak početi da se prikazuje na Amazon prajm video-programu.

Radnja serije ‘Hunters’ smeštena je u Njujork 1977. godine. Priča prati Mejera Ofermana (Al Paćino), vođu grupe lovaca na naciste koji je preživeo Holokaust. On otkriva da u SAD u tajnosti žive stotine visokih nacističkih oficira koji planiraju da uspostave Četvrti rajh. Zadatak ‘lovaca’ je da ih ‘izvuku’ iz njihovih skloništa i privedu pravdi.

Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Dejvida Vajla, koja je preživela Holokaust.

“Nikada do sada nisam snimao seriju od deset epizoda. Dakle, to je nešto poput dvanaestosatnog filma”, rekao je za Rojters Paćino, koji u aprilu navršava 80 godina.

“Usput, ovo je luda priča… Ludi horor, stvarno zastrašujuća… Jednako teška i puna dubokih emocija”, rekao je Paćino, koji je na ovogodišnjoj dodeli Oskara nominovan za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu “Irac”.

Reditelj serije Dejvid Vajl želeo je da ispriča priču svoje bake, njeno iskustvo iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dete.

“Ovo je svojevrsno ‘ljubavno pismo’ mojoj baki”, kazao je.

“Želeo sam da prenesem njenu priču sledećoj generaciji i podučim ljude o Holokaustu kako bismo sprečili da se tako nešto ikada više ponovi.”

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend