Kultura

“Batini dani“ u Vrnjačkoj Banji

U čast doajena srpskog glumišta Danila Bate Stojkovića (1934-2002), od 10. do 13. avgusta u Vrnjačkoj Banji biće održana manifestacija "Batini dani", najavili su organizatori.

Svečano otvaranje "Batinih dana" biće u amfiteatru koji nosi naziv slavnog glumca, a u programu će učestvovati Stojkovićeve nekadašnje kolege – glumci i studenti Muzičke akademije iz Kragujevca.

Program manifestacije obuhvata reviju filmova u kojima je igrao Stojković i pozorišne predstave "Vreme časti i ponosa" i "Put oko sveta".

Najavljen je i koncert Sanje Ilića i "Balkanike", a posetioci će moći da degustiraju specijalitete "Batine kuhinje" u Restoranu "Srbija".

Ove godine glumac-domaćin "Batinih dana" biće Milorad Mandić Manda.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend