Kultura

Beverli Hils 90210″ ponovo na malim ekranima

Kultna tinejdžerska serija mnogih današnjih tridesetogodišnjaka i četrdesetogodišnjaka "Beverli Hils 90210" prošle noći se vratila na male ekrane.

Televizija Foks snimila je šest novih epizoda serije koja sada nosi skraćeno ime „BH90210“, kojima želi da „ispipa teren“ pred starom, ali još više pred nekom novom publikom. A da li će prvih šest epizoda prerasti u celu sezonu i eventualno se nastaviti u nekom dužem periodu, zavisiće od toga na kakav prijem naiđu startne epizode.

Serija nije u vezi sa ostalim serijama i serijalima koje su, pod „firmom“ 90210, snimane od završetka originalnog serijala 2000. godine, već bi na njega trebalo direktno da se nastavlja.

Od prvih sekundi špice reklo bi se da novi BH „udara na nostalgiju“, budući da je sama špica delimičan rimejk originalne i da je prati muzička tema originala.

I cela glumačka ekipa, osim nedavno preminulog Luka Perija – večitog zavodnika iz crnog poršea Dilana Mekeja, je tu: Gabrijel Karteris – Andrea Zakerman, Šenen Doerti – Brenda Volš, Dženi Gart – Keli Tejlor, Brajan Ostin Grin – Devid Silver, Džejson Pistli – Brendon Volš, Tori Speling – Dona Martin i Ian Ziring kao Stiv Sanders.

Jedinom koji nedostaje u ponovnom okupljanju poznate družine – Dilanu, biće posvećena cela jedna epizoda serije.

Kao kreatori serije na špici su potpisane Dženi Gart i Tori Speling.

Za razliku od originala u kome je svako tumačio sudbinu svog lika, u novoj seriji likovi preuzimaju sudbine svojih tumača. Tako će, na primer, Tori Speling, koja je nekoliko puta bankrotirala, u seriji imati dosta novčanih problema.

Sama serija „BH90210“ je, u stvari, i zamišljena kao parodija stvarnih života njenih glavnih glumaca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend