Kultura

Danas Školski dan na Sajmu knjiga u Beogradu

Na Sajmu knjiga u Beogradu danas je Školski dan, u okviru koga su izdavači na svojim štandovima pripremili program namenjen djacima, profesorima i školskim bibliotekama, a učenici koji će dolaziti na Sajam organizovano preko škola, plaćaće ulaznicu 150 dinara.

Šolski dan će zvanično otvoriti ministar prosvete Srbije Žarko Obradović u Hali 1 Beogradskog sajma, a tokom dana biće organizovano i niz pratećih programa.

Tokom Školskog dana, knjige će na štandu Zavoda za udžbenike potpisivati pisci Aleksandar Petrov, Milenko Pajić, Zoran Živković, Ljubivoje Ršumović i Gordana Timotijević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend