Kultura

De Niro je „Irac“, a tu su i Paćino, Peši i naravno Skorseze

Netfliks je objavio prvi trejler za dugo očekivani film Martina Skorsezea nazvan "The Irishman", u kojem glume Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Legendarni reditelj je film najavljivao još 2010. godine kada je rekao da će se ponovo udružiti sa De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Čarlsa Brenta „I Heard You Paint Houses“.

To se još nije dogodilo, uz ostalo i zbog novca koji je bilo potrebno uložiti da bi se digitalno podmladili glumci, prenosi Eskvajer. Skorseze je uz pomoć Netfliksa konačno realizovao svoju ideju.

Frenk Širen, koga glumi De Niro, obavlja prljave poslove za mafiju i, po svemu sudeći, učestvuje u ubistvu Džimija Hofe, kojeg glumi Al Paćino. Kroz čitav trejler se smenjuju scene ubistava koje je Širen obavljao za mafiju.

Osim tri najveća mafijaša na filmskom platnu, De Nira, Paćina i Pešija, u filmu „The Irishman“ glume još Bobi Kanavale, Ana Pakvin, Rej Romano i Džesi Plemons.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend