Kultura

Dodeljena nagrada Zoran Radmilović

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović dobitnik je glavnog priznanja na zaječarskom pozorišnom festivalu "Zoranovi dani" koji se održava u čast slavnog glumca Zorana Radmilovića.

Festival se završava u subotu uveče, a žiri je jednoglsno odlučio da Emiru Hadžihafizbegoviću pripadne nagrada "Zoran Radmilović", za glumačku bravuru ostvarenu u predstavi "Žaba" sarajevskog Kamernog teatra 55.

Nagrada bi Hadžihafizbegoviću trebalo da bude uručena večeras, poslednje večeri festivala kada će se publici predstaviti glumci zaječarskog pozorišta "Zoran Radmilović".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend