Kultura

Dubioza kolektiv u rijaliti programu

Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regionu uvek iznenađuje, ono što su ovoga puta uradili ostaviće vas bez daha.

Momci iz Dubioza kolektiva sviraju na sceni popularnog talent šoua, dok publika u transu vrišti, a žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i pritiska dugmiće za eliminaciju. 

Priznajte, svemu ste se mogli nadati od njih, ali „Rijaliti“ je premašio sva očekivanja. 

Šta se sa bendom desilo u ovom okruženju, možete pogledati u spotu za pesmu „Rijaliti“, čiji je autor Toni Huml, majstor animacije koji je već radio s Dubiozom nagrađivani video za numeru „Kažu“. 

– Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko – upozoravaju momci iz benda na samom početku spota. 

Podsećamo, Dubioza kolektiv održaće samostalni koncert u Beogradu, na stadionu Tašmajdan30. juna. Ulaznice za koncert prodaju se preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1.400 rsd za parter, odnosno 1.600 rsd za tribine.

 

 


Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend