Kultura

Džulija Roberts će uručiti Kluniju nagradu Američkog filmskog instituta

Glumica Džulija Roberts predaće svom dugogodišnjem prijatelju i čestom filmskom partneru Džordžu Kluniju najvišu filmsku nagradu Američkog filmskog instituta (AFI).

Taj institut je saopštio danas da će Roberts predati Kluniju 46. nagradu AFI za životno delo, na gala većeri u Dolbi teatru 7. juna. 

Roberts je sa Klunijem igrala u više filmova uključujući „Igraj svoju igru“ (Ocean’s Eleven) i „Ponovo u igri“ (Ocean’s Twelve) i „Money Monster“. 

Ona je takođe igrala glavnu ulogu u njegovom prvom rediteljskom ostvarenju „Ispovesti opasnog uma“ (Confessions of a Dangerous Mind).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend